Интериор и дизайн

Интериорният дизайн е свързан с вътрешното оформление или вътрешното обзавеждане на даден обект. Той оформя вътрешното пространство на сгради и помещения. Като цяло интериорният дизайн цели да предостави на всеки един човек по-добри условия за обитаване, както и благоприятна среда за работа и почивка в собственото пространство.

Понятията интериор и дизайн отдавна са пряко свързани с архитектурата, като.  Интериорният дизайн засяга проектирането на офиси, домове, заведения, магазини,хотели и много други обекти.  Хората искат да направят своето живущо или пък, било то работно място удобно, стилно и уютно.  Точно поради тази причина те предпочитат стилен, атрактивен, класически и др. видове интериор и дизайн.

Изработването на интериорен дизайн е дълъг и специфичен процес. Доста често той води до изменения в архитектурния план на мястото, което сте си избрали да променяте. Точно поради тази причина ние предлагаме широка гама от услуги свързани с интериора и дизайна на различни видове помещения и обекти.

 

Ето и кои са те :

- къщи

- апартаменти

- офиси

- магазини

- заведения

- хотели

 

Ние от Деа студио Ви предлагаме богата гама от възможности и много разнообразни идеи за мястото, което желаете да промените. Благодарение на нашият дългогодишен опит и практика в правенето на интериор и дизайн Ви предлагаме следните видове услуги :

 

- пълно проектиране  (ПУП, ВиК, Ел. инсталации, ОВК и др.)

- интериорен дизайн на вътрешни жилища и на обекти с обществено    предназначение

- луксозен интериорен дизайн (на търговски обекти и площи)

- професионални архитектурни визуализации

- всякакви видове довършителни дейности

- консултации относно интериор и дизайн

 

В случай, че се спрете на нашите услуги за интериорен дизайн, трябва да ни предоставите нужните документи.  Това ще спомогне и на двете страни за по-лесно и по-бързо изпълняване на поръчката.

Някои от нашите проекти са :

- ресторант „Релакс”

- офис сграда в град Манц

- фоайе в административна сграда на „Елаците –Мед.”

- апартаменти в Банско